Televiziune pentru pasionaţii de domeniul auto: Motorvision HD este disponibilă pe Orange TV

Motorvision HD, o televiziune care oferă pasionaţilor cele mai proaspete informaţii despre lansările şi competiţiile din universul auto, este disponibilă în cadrul abonamentului Universe HD al platformei DTH lansată anul acesta de Orange România, potrivit unui comunicat.

19713 afișări
Imaginea articolului Televiziune pentru pasionaţii de domeniul auto: Motorvision HD este disponibilă pe Orange TV

Televiziune pentru pasionaţii de domeniul auto: Motorvision HD este disponibilă pe Orange TV

Motorvision HD difuzează emisiuni despre lansările din universul auto, maşini sport, maşini de colecţie, automobile de lux, prototipuri, dar şi despre motociclete şi bărci de viteză. Pe lângă toate acestea, postul oferă cele mai noi informaţii despre competiţiile din domeniul sporturilor cu motor, precum Cupa Porsche Carrera, Ferrari Challenge şi Superstars World - toate acestea în format HD (high definition).

Disponibil pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la cel mai mare număr de canale HD din România (peste 40).

Clienţii Orange TV pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD şi Universe HD, în funcţie de programele pe care doresc să le urmărească. Acestea oferă acces la canale româneşti şi internaţionale, de interes general, de ştiri, muzică, filme, sport, documentare, pentru copii, într-un mix de canale HD şi SD (standard definition).

Motorvision HD este oferit în cadrul abonamentului Universe HD, care include 95 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 37 în format HD.

"Ne bucurăm că, de acum, le putem oferi în exclusivitate pasionaţilor de sporturi şi vehicule cu motor canalul Motorvision HD. În continuare, vom pune accentul pe extinderea numărului de canale HD din oferta Orange TV", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici