Televiziunea Megamax va înlocui începând de miercuri Sport 1, care îşi va înceta emisia în România

Televiziunea pentru copii şi adolescenţi Megamax îşi va extinde programul de difuzare de la 15 ore la 24 de ore pe zi, începând de miercuri, înlocuind Sport 1, care a fost difuzată pe aceeaşi frecvenţă şi care îşi va înceta emisia în România.

12260 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Megamax va înlocui începând de miercuri Sport 1, care îşi va înceta emisia în România

Televiziunea Megamax va înlocui începând de miercuri Sport 1, care îşi va înceta emisia în România

Televiziunea Sport 1 îşi va înceta emisia în România, miercuri, 5 noiembrie, la opt ani după lansarea pe piaţa audiovizualului românesc, după cum a relatat agenţia MEDIAFAX în data de 3 septembrie.

În România, Sport 1 este difuzată pe aceeaşi frecvenţă cu televiziunea pentru copii Megamax. Astfel, Sport 1 emite seara, iar Megamax, în prima parte a zilei.

Potrivit unui comunicat al companiei AMC Networks International Central Europe, remis marţi agenţiei MEDIAFAX, Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi, îşi extinde începând de miercuri, de la ora 7.00, programul de difuzare, de la 15 ore la 24 de ore pe zi. Sport 1, care era difuzat pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia, conform comunicatului oficial al companiei.

Sport 1 şi Megamax au fost difuzate împreună pe aceeaşi frecvenţă în grilele companiilor RCS&RDS, UPC şi ale unor operatori de cablu mai mici, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din industria de media. Astfel, este de aşteptat ca Megamax să poată fi văzut în continuare în grilele acestor companii de cablu.

Deşi îşi va înceta emisia în România, televiziunea Sport 1 va emite în continuare în Ungaria.

De la lansarea sa pe piaţa de televiziune din România, Sport 1 a fost distribuită de Chello Central Europe, care s-a transformat în AMC Networks International, ca urmare a tranzacţiei în valoare de 750 de milioane de euro care a fost încheiată în prima parte a acestui an între cele două companii.

Televiziunea Megamax este destinată telespectatorilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani şi difuzează seriale şi programe live. Televiziunea difuzează în premieră în România seriale precum "Şcoala apei albastre", "Surferii", "The Avatars", "Mudpit", "Baschetbaliştii", "Code Lyoko", "Transformers", "Twisted Whiskers", "Dex Hamilton", "Huntik", "Gormiţii", "Speed Racer: generaţia următoare", "LEGO Legendele din Chima" şi "Iron Kid". Totodată, serialul "Angry Birds", care a dat viaţă personajelor şi aventurilor unuia dintre cele mai îndrăgite jocuri din istorie, este difuzat doar la Megamax.

AMC Networks International - Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internaţional în domeniul audiovizualului şi distribuţiei de televiziuni tematice, cu accent pe piaţa din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul actual al companiei include 12 branduri de televiziune din patru genuri - sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile şi pieţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, la cerere şi dispozitive mobile.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment care ajung la abonaţii din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa şi America Latină. AMCNI include şi branduri globale, ca Sundance Channel şi AMC.

În România, serviciile de marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt realizate de Tematic Cable SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici