The One lansează versiunea pentru iPad a revistei, o premieră pentru România

The One lansează versiunea pentru iPad a revistei, o premieră pentru România, care păstrează rubricile importante din varianta print, dar care prezintă şi un editorial săptămânal exclusiv semnat de Andreea Esca, informează un comunicat.

72 afișări
Imaginea articolului The One lansează versiunea pentru iPad a revistei, o premieră pentru România

The One lansează versiunea pentru iPad a revistei, o premieră pentru România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oriunde s-ar afla, cititorii au la dispoziţie informaţii complete despre subiecte din fashion, beauty, people & party, lifestyle. În plus, versiunea pentru iPad a revistei The One are un editorial săptămânal exclusiv, semnat de Andreea Esca. Ea declară în editorial că este foarte încântată de această nouă aventură: "Iată-ne, aşadar, lansându-ne într-o nouă aventură: după prima revistă The One 3D, vine şi prima revistă The One pe iPad".

Aplicaţia oferă şi posibilitatea vizionării de materiale video, pictoriale de fashion şi beauty şi prezintă cele mai noi ştiri despre celebrităţile autohtone şi internaţionale.

Versiunea The One pe iPad păstrează rubricile importante din revistă, le redesenează astfel încât materialele şi articolele să prindă viaţă.

Cititorii pot naviga cu uşurinţă printre paginile digitale ca şi cum ar răsfoi revista. Aplicaţia se foloseşte de toate elementele video şi grafice pentru a pune în valoare galeriile foto cu pictoriale de fashion sau beauty la cea mai bună calitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici