TIFF 2015: Filme scurte despre febra Cupei Mondiale la fotbal, vizionate dintr-o piscină

Mai multe filme scurte despre febra Cupei Mondiale la fotbal vor putea fi vizionate din piscina unui hotel din Cluj-Napoca, fiind proiectate pe un ecran amplasat lângă aceasta, în cadrul evenimentului "Cinepiscina", organizat pentru prima dată la TIFF, transmite corespondentul MEDIAFAX.

192 afișări
Imaginea articolului TIFF 2015: Filme scurte despre febra Cupei Mondiale la fotbal, vizionate dintr-o piscină

Tudor Giurgiu (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Directorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că filmele care vor fi prezentate în cadrul "Cinepiscina" vor avea legătură cu fotbalul, fiind o colecţie de pelicule realizate de mai mulţi regizori, iar spectatorii vor veni în "ţinută adecvată".

"Cinepiscina" este un eveniment care va fi inaugurat la ediţia din acest an a festivalului.

"Va fi o proiecţie de filme scurte despre fotbal, despre febra Cupei Mondiale, văzută de regizori diferiţi. Va fi o proiecţie unde spectatorii vor veni în ţinută de piscină, încercăm să provocăm publicul înotător, vom servi băuturi alcoolice şi nealcoolice. Va fi un ecran, muzică bună şi tot felul de device-uri gonflabile, să putem face publicului şederea mai uşoară. Vom avea un DJ şi sper să fie o seară simpatică şi să devină un eveniment de tradiţie de acum încolo", a spus Giurgiu.

Potrivit acestuia, proiecţia filmelor va avea loc la piscina unui hotel de patru stele din Cluj-Napoca.

Ediţia din acest an a TIFF va avea loc, între 29 mai şi 7 iunie, la Cluj-Napoca, festivalul fiind organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Film şi Cultură Urbană, cu sprijinul Ministerului Culturii, al Centrului Naţional al Cinematografiei, al Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, al Institutului Cultural Român, al Consiliului Judeţean Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici