TVR şi Romtelecom vor transmite simultan meciurile de la EURO 2012

TVR va transmite în direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, începând de sâmbătă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1117 afișări
Imaginea articolului TVR şi Romtelecom vor transmite simultan meciurile de la EURO 2012

TVR şi Romtelecom vor transmite simultan meciurile de la EURO 2012

Potrivit comunicatului, conducerile TVR şi Romtelecom au discutat, sâmbătă, posibilitatea deblocării pe cale amiabilă a situaţiei create ca urmare a Notificării emise de Televiziunea Română în data de 15 iunie către societatea care deţine televiziunea Dolce Sport.

În urma discuţiilor, TVR şi Romtelecom au căzut de acord asupra mai multor aspecte. "Începând din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune îşi va respecta în continuare angajamentul comunicat ieri (vineri, n.r.) de a transmite în direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri", se spune în comunicat.

De asemenea, "Romtelecom s-a angajat să achite toate facturile emise de TVR în temeiul acordului de sublicenţiere în data de 18 iunie 2012, ora 18.00", se mai spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici