VIDEO Culoare printre blocurile gri. Bucureştiul are parte de o nouă pictură murală creată de Wanda Hutira

  • Mesajele picturilor te vor face să te opreşţi puţin şi să te gândeşti ce a vrut să spună autoarea
4102 afișări

O nouă pată de culoare se va distinge în griul vremurilor de acum. Vorbesc despre ceva oustanding. Bucureştiul are parte de o nouă pictură murală creată de Wanda Hutira.

Are două titluri interesante, "I dont know, how but i will" un titlu, pentru că artista a trebuit să lucreze la temperaturi apropiate de de 0 şi al doilea titlu "de ce e mai uşor să ne imaginăm o apolcalipsa decât o revoluţie".

Explicaţia celui de-al doilea titlu este că pictură a fost creată în contextul pandemic, iar curatorii au vrut să-ţi ofere experienţă unei lucrări de artă în spaţiul public în contextul în care sălile de teatru şi muzeele sunt închise, iar concerte anulate. Artiştii spun că este o nevoie de artă şi de a gândi cumva dincolo de coronavirus.

„Este o mare bucurie atât pentru noi, dar şi pentru restaurantul Grani  deoarece în vremuri atât de nefericite este păzit pe de o parte şi de altă de pictură murală”, a afirmat Livia Florea, curator buchARTestIN.

Dacă eşţi curios să vezi mai bine despre ce e vorba, fie faci o vizită la restaurantul Grano, fie faci o plimbare pe str. Puţul lui Zamfir 42. E gratis să priveşti!


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici