Voyo.ro se poate vedea acum şi pe iPad

Filme, seriale româneşti şi internaţionale, show-uri de succes, emisiuni şi producţii difuzate chiar în avans faţă de TV, dar şi sport live şi exclusiv, tot acest conţinut premium Voyo.ro va putea fi vizionat acum şi pe iPad, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

581 afișări
Imaginea articolului Voyo.ro se poate vedea acum şi pe iPad

Voyo.ro se poate vedea acum şi pe iPad

Abonaţii Voyo.ro îşi pot vedea acum produsele preferate şi pe iPad.

Aplicaţia Voyo.ro pentru iPad este disponibilă gratuit în Apple AppStore şi poate fi descărcată oricând, în doar câteva secunde. Utilizatorii trebuie doar să intre în AppStore şi să caute "Voyo.ro". Imediat ce vor descărca aplicaţia, vor avea acces, dacă sunt abonaţi, la tot ce doresc.

Pentru a accesa produsele Voyo pe iPad, utilizatorii Voyo.ro trebuie să îşi facă un cont, apoi abonament pe un laptop sau desktop PC. Aplicaţia iPad nu oferă încă această facilitate, abonarea instantanee prin contul Apple, dar aceasta este o prioritate.

Voyo.ro le oferă utilizatorilor săi filme de Oscar sau premiate la Cannes - "Vagabondul milionar", "Dragul meu John", "A fost sau n-a fost?", "Vicky Cristina Barcelona". De asemenea, serialul care a făcut furori în America "Spartacus" se poate vedea de pe acest dispozitiv. Primele două sezoane ale serialului se regăsesc integral în secţiunea Seriale.

Foarte curând, toate produsele din oferta Voyo vor fi disponibile şi pe iPad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici