Warren Clarke, celebru pentru rolul din "Portocala mecanică", a murit la 67 de ani - VIDEO

Actorul britanic Warren Clarke, care a jucat în filmul "Portocala mecanică" şi a avut rolul principal în serialul poliţist britanic "Dalziel and Pascoe", a murit miercuri, la vârsta de 67 de ani, informează Reuters.

499 afișări
Imaginea articolului Warren Clarke, celebru pentru rolul din "Portocala mecanică", a murit la 67 de ani - VIDEO

Warren Clarke (Imagine: captură video)

Warren Clarke a murit în somn, după o scurtă perioadă în care a fost bolnav, a anunţat agenţia actorului, Independent Talent Group.

"Familia şi cei dragi îi vor simţi lipsa lui Warren Clarke. În aceste momente de durere, vă rugăm să le respectaţi intimitatea", au spus reprezentanţii actorului într-o declaraţie.

Clarke, care s-a născut în Oldham, Marea Britanie, şi-a început cariera în televiziune în anii 1960 şi a jucat în serialul "Coronation Street". Înainte de a se îndrepta spre actorie, a lucrat ca redactor la ziarul Manchester Evening News.

Warren Clarke a jucat alături de Malcolm McDowell în filmul "Portocala mecanică/ A Clockwork Orange", regizat de Stanley Kubrick, în 1971, iar în ultimii ani a devenit cunoscut pentru rolul detectivului Andy Dalziel, din serialul "Dalziel şi Pascoe", difuzat de BBC One între 1996 şi 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici