YouTube va deschide un studio de producţie la New York

Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, deţinut de grupul Google, plănuieşte să deschidă un studio de producţie în New York, anul viitor, informează publicaţia C21 Media.

286 afișări
Imaginea articolului YouTube va deschide un studio de producţie la New York

YouTube va deschide un studio de producţie la New York

Noul studio de producţie al YouTube de la New York ar urma să fie deschis în octombrie 2014, potrivit unui anunţ recent al companiei.

YouTube are deja astfel de studiouri de producţie în Los Angeles, Londra şi Tokyo.

Aceste studiouri din SUA, Marea Britanie şi Japonia permit crearea de conţinut video original pentru site-ul YouTube, folosind echipament profesionist, şi le facilitează creatorilor acestor programe întâlnirea cu profesionişti în domeniu şi participarea la workshop-uri şi proiecţii de film.

Totodată, potrivit C21 Media, compania Google plănuieşte să le permită canalelor de pe site-ul YouTube care au mai mult de 10.000 de utilizatori să introducă o taxă de acces la conţinutul lor.

YouTube a lansat în prima parte a acestui an, în parteneriat cu câţiva producători şi distribuitori de conţinut, primele canale care pot fi accesate în baza unei taxe de 99 de cenţi pe lună.

În ultimii ani, YouTube a investit în lansarea de noi canale în SUA, pentru extinderea şi dezvoltarea acestui site de partajare de fişiere video. În acest sens, YouTube a plătit peste 150 de milioane de dolari unor celebrităţi precum Jay-Z şi Madonna, care vor crea conţinut special pentru acest site.

În acelaşi sens, YouTube a încheiat parteneriate cu mari companii, precum Walt Disney şi Endemol.

Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, proprietate a grupului Google, a devenit una dintre cele mai importante surse de informare din lume, potrivit unui studiu realizat de centrul de cercetare american Pew, publicat în Statele Unite în luna iulie 2012. Acest studiu a evidenţiat faptul că subiectele de actualitate au fost cele mai căutate pe YouTube într-o perioadă de 15 luni, între 2011 şi 2012.

Totodată, YouTube susţine că peste 72 de ore de înregistrări video sunt postate pe site în fiecare minut şi că peste patru miliarde de fişiere video sunt vizionate în fiecare zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici