Afacerile elefant.ro au crescut anul trecut cu 80%, la 6,5 milioane de euro

Magazinul online elefant.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creştere cu 80% faţă de anul precedent, a anunţat Universal Online Promotion, administratorul magazinului.

727 afișări
Imaginea articolului Afacerile elefant.ro au crescut anul trecut cu 80%, la 6,5 milioane de euro

Afacerile elefant.ro au crescut anul trecut cu 80%, la 6,5 milioane de euro

În 2012, magazinul a avut venituri de 3,6 milioane euro.

"2013 a fost un an al transformărilor, un an în care elefant.ro a reuşit să se transforme (...) din cea mai mare librărie online într-un mall care oferă peste 130.000 de produse destinate familiilor. 2014 va fi cu siguranţă un an de creştere, mai ales pe fondul diversificării gamei de produse şi a serviciilor post-vânzare", a declarat directorul general al elefant.ro, Dan Vidraşcu.

Vânzările de carte şi eBooks (cărţi în format electronic) au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a elefant.ro, categoriile de produse recent lansate având însă creşteri peste media pieţei în fiecare lună.

"Datorită performanţelor înregistarte în 2013, elefant.ro a reuşit să ajungă la o pondere de 8-10% din piaţa naţională de carte cifrată la 50-60 de milioane de euro. În segmentul de carte digitală, prin cele peste 3.000 de titluri oferite online, elefant.ro a ajuns să deţină peste 80% din piaţa de eBooks", se spune în comunicat.

În prezent, elefant.ro are 300.000 de clienţi activi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici