ANAf va rambursa în decembrie TVA de 1,56 miliarde lei

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat miercuri că va rambursa în decembrie TVA de 1,56 miliarde lei, cea mai mare valoare lunară din acest an.

107 afișări
Imaginea articolului ANAf va rambursa în decembrie TVA de 1,56 miliarde lei

ANAf va rambursa în decembrie TVA de 1,56 miliarde lei (Imagine: Shutterstock)

"În selecţia lunii decembrie 2013 au fost cuprinse, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, soluţionându-se prin restituire deconturile a căror vechime este de până la data de 02.12.2013", se arată într-un comunicat al ANAF.

Deconturile cu compensare şi restituire totalizează 1,49 miliarde lei, din care restituirile însumează 1,44 miliarde lei, iar compensările 52,94 milioane lei. Deconturile cu compensare integrală sunt de 67,37 milioane lei.

Restiturile vor fi achitate în două tranşe, de 522 milioane lei şi 922,7 milioane lei, la 9 decembrie şi respectiv 24 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici