Angajaţii centralei nucleare de la Cernavodă, singura din România, izolaţi din cauza COVID-19

  • Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă a decis instituirea unor măsuri de izolare a personalului de la Cernavodă
  • Măsurile de izolare sunt unele cu scop preventiv
  • Acestea vor fi aplicate în cazul "angajaţilor esenţiali"
2030 afișări
Imaginea articolului Angajaţii centralei nucleare de la Cernavodă, singura din România, izolaţi din cauza COVID-19

Angajaţii centralei nucleare de la Cernavodă, singura din România, izolaţi din cauza COVID-19!

Nuclearelectrica, operatorul singurei centrale nucleare din România, cea de la Cernavodă, ia măsuri în contextul pandemiei de coronavirus. O parte a personalului va fi supus unor măsuri de izolare. Planul intocmit are scopul prevenirii intrării în incapacitate de producţie în cazul în care situaţia se va înrăutăţi.
 
"Având în vedere importanţa strategică a SNN, aceea de asigurare constantă a producţiei de energie electrică la nivel naţional, în condiţii de sigurantă, coroborat cu protecţia personalului şi a comunităţii locale, compania a elaborat un Plan de Continuitate a activităţilor în cazul nei epidemii şi a format un Grup de Lucru intern care colaborează, coordonează şi implementează măsurile de prevenire şi planifică măsuri de protecţie în funcţie de posibila evoluţie a situaşiei", anunţă Nuclearelectrica.
 
Planul prevede măsuri de igienă, dar şi măsuri de asigurare a permanenţei personalului cu un risc minim de contaminare pentru acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici