VIDEO. Restaurantul Pata Negra primeşte certificarea „Restaurants from Spain”. Preparatele inedite din meniu

  • Paella cu fructe de mare, obraz de vită, carne de prepeliţă cu dulceaţă de caise, guacamole, quesadilla, tortillia, tartar de somon sau coadă de taur.
  • O explozie de gusturi ca-n cele mai bune restaurante din Spania, găseşti la Pata Negra, din Bucureşti.
  • În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune şi prietenie.
1084 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Restaurantul Pata Negra primeşte certificarea „Restaurants from Spain”. Preparatele inedite din meniu

Sursa Foto - Aleph News

Pentru toată experienţa oferită, restaurantul a fost recompensat cu un premiu pe care l-a primit chiar de la Ambasadorul Spaniei în România.

„Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaştere a excelentei munci pe care ei o depun în ceea ce priveşte bucătăria spaniolă, dar cea autentică. Poţi să ai certitudinea că ceea ce mânânci e într-adevăr gătit cu produse din Spania, şi în stilul în care spaniolii o fac. De aceea am oferit această recunoaştere” , spune Don Jose Antonio Hernandez Perez, ambasadorul Spaniei în România.

În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune şi prietenie. Angi, cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienţii ei, şi cea care pune la cale reţetele magice, îţi spune cum a reuşit: „Tot timpul trebuie să ne depăşim, să ţintim mai sus, să vrem să satisfacem gusturile clienţilor cât mai mult şi cât mai des. Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm aproape toată echipa. Noi nu vrem ca oamenii să-l privească ca pe un restaurant, vrem o masă prietenească.”

WRS a călătorit prin toate colţurile Spaniei şi a încercat toate mâncărurile. Cu toate astea, tot Pata Negra rămâne locul în care revine din nou, şi din nou, cu aceeaşi plăcere: „Aici chiar simţi că eşti cumva într-o mică ambasadă a spaniei din punct de vedere gastronomic. ”

Pata Negra foloseşte ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar şi câte 3 zile, iar reţetele folosite sunt de multe ori reţete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin. „Preparatele Pata Negra sunt întotdeauna surprinzătoare” , spune un client.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici