- Home
- Economic
- (10.06.2023, 15:00)
- Alice Stroescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
VIDEO. Restaurantul Pata Negra primeşte certificarea „Restaurants from Spain”. Preparatele inedite din meniu
- Paella cu fructe de mare, obraz de vită, carne de prepeliţă cu dulceaţă de caise, guacamole, quesadilla, tortillia, tartar de somon sau coadă de taur.
- O explozie de gusturi ca-n cele mai bune restaurante din Spania, găseşti la Pata Negra, din Bucureşti.
- În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune şi prietenie.
1084 afișări
Sursa Foto - Aleph News
Pentru toată experienţa oferită, restaurantul a fost recompensat cu un premiu pe care l-a primit chiar de la Ambasadorul Spaniei în România.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Musk are planuri controversate cu cipurile Neuralink: Oamenii se vor contopi cu Inteligența Artificială
-
Prognoza pentru luna aprilie: temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale
-
România marchează astăzi 20 de ani de la intrarea în NATO în vremuri de ameninţări ruseşti. Mesajul lui Klaus Iohannis, candidat la funcţia de secretar general al Alianţei
-
O dronă ar fi fost filmată în apropierea oraşului Brăila
„Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaştere a excelentei munci pe care ei o depun în ceea ce priveşte bucătăria spaniolă, dar cea autentică. Poţi să ai certitudinea că ceea ce mânânci e într-adevăr gătit cu produse din Spania, şi în stilul în care spaniolii o fac. De aceea am oferit această recunoaştere” , spune Don Jose Antonio Hernandez Perez, ambasadorul Spaniei în România.
În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune şi prietenie. Angi, cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienţii ei, şi cea care pune la cale reţetele magice, îţi spune cum a reuşit: „Tot timpul trebuie să ne depăşim, să ţintim mai sus, să vrem să satisfacem gusturile clienţilor cât mai mult şi cât mai des. Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm aproape toată echipa. Noi nu vrem ca oamenii să-l privească ca pe un restaurant, vrem o masă prietenească.”
WRS a călătorit prin toate colţurile Spaniei şi a încercat toate mâncărurile. Cu toate astea, tot Pata Negra rămâne locul în care revine din nou, şi din nou, cu aceeaşi plăcere: „Aici chiar simţi că eşti cumva într-o mică ambasadă a spaniei din punct de vedere gastronomic. ”
Pata Negra foloseşte ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar şi câte 3 zile, iar reţetele folosite sunt de multe ori reţete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin. „Preparatele Pata Negra sunt întotdeauna surprinzătoare” , spune un client.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Putin: „Nu vom ataca NATO, dar vom doborî toate avioanele F-16 trimise Ucrainei”
Citește pe www.zf.ro: Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care conducătorii auto îl ignoră zilnic şi le poate aduce o amendă de 3.300 lei
Citește pe www.zf.ro: Pagina verde. Plastic – realităţi şi prejudecăţi. Ce se aruncă şi ce nu se aruncă în containerul pentru deşeuri din plastic?
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Povestea unui fost corporatist care alături de un prieten a creat de la zero propria marcă de bere 100% românească
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta îmi dă energie”
PROSPORT.RO
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
CANCAN.RO
Câți euro a primit Alexandra Ciomag, din partea Pro TV, pentru cele 11 săptămâni petrecute la Survivor All Stars ELIMINATA AZI-NOAPTE
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe