Apple şi Samsung se acuză din nou de încălcarea patentelor

Apple şi Samsung Electronics se acuză din nou de încălcarea patentelor pentru smartphone-uri şi tablete PC, în cadrul unui proces de la un tribunal din California.

421 afișări
Imaginea articolului Apple şi Samsung se acuză din nou de încălcarea patentelor

Apple şi Samsung se acuză din nou de încălcarea patentelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Procesul, declanşat anul trecut, se referă la tehnologii folosite la smartphone-urile mai noi fabricate de ambele companii, precum Galaxy S III al Samsung şi iPhone 5 al Apple, transmite Bloomberg.

Astfel, Apple s-a referit la smartphone-urile Galaxy Note şi la tablete ale Samsung, în timp ce compania sud-coreeană susţine că toate generaţiile de iPhone şi iPad încalcă cel puţin trei patente, potrivit documentelor depuse de companii.

O judecătoare americancă a respins în ianuarie o solicitare Apple pentru acordarea unei despăgubiri suplimentare, pe lângă cele în valoare de 1,5 miliarde de dolari obţinute în august anul trecut în primul proces de încălcare a patentelor dintre cele două companii, la un tribunal din San Jose.

În acel proces, Samsung a fost găsită vinovată de încălcarea a şase patente pentru aparate mobile, ale Apple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici