ASF ia în calcul plafonarea tarifelor RCA. Anunţul autorităţilor

Daniel Apostol, purtătorul de cuvânt al ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară), a transmis că autoritatea pe care o reprezintă pune din nou plafonarea tarifelor RCA pe masă, după ce ultima tentativă de acest fel a rămas îngropată în sertarul decidenţilor.

466 afișări
Imaginea articolului ASF ia în calcul plafonarea tarifelor RCA. Anunţul autorităţilor

ASF ia în calcul plafonarea tarifelor RCA. Anunţul autorităţilor

„În vederea protecţiei consumatorilor, ASF ia în calcul plafonarea tarifelor RCA”, a scris Daniel Apostol pe grupul jurnaliştilor acreditaţi la ASF, conform ZF.

Noile discuţii despre plafonarea RCA vin după o serie de declaraţii făcute în spaţiul public cu privire la creşterea exponenţială a tarifelor RCA din ultima perioadă, după cel mai mare faliment din istoria pieţei, cel al City Insurance.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rca,
plafonare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici