ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni: Un avion Wizz Air de la Catania spre Bucureşti a anunţat „Mayday”

Comandantul unei aeronave Wizz Air, în ruta de la Catania spre Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti, a anunţat „Mayday” la ora 20.13, potrivit Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

12888 afișări
Imaginea articolului ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni: Un avion Wizz Air de la Catania spre Bucureşti a anunţat „Mayday”

ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni: Un avion Wizz Air de la Catania spre Bucureşti a cerut „May Day”

Pe aeroport s-a format dispozitivul standard, conform procedurii în vigoare, dispozitiv care a inclus şi ambulanţe şi pompieri.

Avionul a aterizat fără probleme, la ora 20.37.

Reprezentanţii Wizz Air au anunţat, în jurul orei 22.00, că situaţia este sub control.

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3152 de la Catania la Bucureşti Otopeni a afişat mai multe mesaje de atenţionare în timpul zborului. Conform procedurilor de siguranţă, comandantul zborului a declarat Mayday şi a solicitat prioritate pentru aterizarea imediată pe aeroportul din Bucureşti unde a fost întâmpinat de echipe medicale şi de pompieri în concordanţă cu procedura standard. Aeronava a aterizat în siguranţă la ora locală 20:37 şi a fost tractată la locul de garare unde pasagerii au fost debarcaţi. Tehnicienii vor verifica aeronava pentru a identifica şi elimina cauzele mesajelor. Echipajul a acţionat conform procedurilor de siguranţă în condiţiile în care siguranţă pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor a fost şi va fi întotdeauna prioritatea Wizz Air”, au detaliat reprezentanţii companiei aeriene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici