Auchan deschide miercuri hipermarketul din Drumul Taberei

Auchan deschide miercuri, 10 decembrie, hipermarketul din cartierul Drumul Taberei al Capitalei, al 7-lea din Bucureşti şi al 32-lea al reţelei din România, potrivit unui anunţ al companiei, investiţiile iniţiale anunţate pentru acest proiect ridicându-se la 70 milioane euro.

1611 afișări
Imaginea articolului Auchan deschide miercuri hipermarketul din Drumul Taberei

Auchan deschide miercuri hipermarketul din Drumul Taberei (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În aprilie fostul director general al retailerului Patrick Espasa declara că Auchan ar putea deschide hipermarketul din Drumul Taberei în decembrie, termenul oficial fiind începutul anului 2015, iar investiţiile totale în proiect se ridică la 70 milioane de euro.

Centrul din Drumul Taberei va cuprinde, pe lângă hipermarket, şi o galerie comercială şi o zonă de birouri pentru Auchan şi Immochan, filiala imobiliară a grupului francez Auchan.

Astfel, Auchan ajunge la 32 de magazine deschise în 18 oraşe şi mai are în construcţie un centru comercial la Braşov. Retailerul are peste 11.000 de angajaţi.

Auchan a finalizat în prima parte a acestui an remodelarea celor 20 de hipermarketuri Real cumpărate de la grupul german Metro în 2012, după o investiţie de 40 milioane euro.

După integrarea acestor hipermarketuri, Auchan România a încheiat anul trecut cu afaceri de 4,6 miliarde lei, fără taxe, de peste două ori mai mari comparativ cu 2012. Cumulat, afacerile Auchan şi Real au generat anul trecut pierderi de 15 milioane de euro.

Potrivit unor informaţii anterioare, din 2006, data deschiderii primului hipermarket în România, Auchan a investit peste 300 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici