Audi va fabrica integral automobile la o fabrică din Ungaria

Audi intenţionează să fabrice integral automobile la o fabrică situată în Gyor, din vestul Ungariei, ceea ce ar explica achiziţia recentă a unui teren în această zonă, a relatat publicaţia germană Automobilwoche, citată de Portfolio.hu.

88 afișări
Imaginea articolului Audi va fabrica integral automobile la o fabrică din Ungaria

Audi va fabrica integral automobile la o fabrică din Ungaria

Dacă informaţia este corectă, Ungaria a fost preferată Statelor Unite, pentru înfiinţarea unei noi uzine Audi.

În prezent, activităţile Audi la Gyor constau în producţia de motoare şi asamblarea de maşini.

Odată cu finalizarea proiectului de extindere a operaţiunilor, grupul german va fi pregătit să fabrice integral automobile în Ungaria, astfel încât Gyor va putea avea un rol strategic în rândul unităţilor de producţie ale Audi.

Ungaria a fost preferată fabricii din SUA pentru infrastructura solidă de furnizori şi forţa de muncă de înaltă calificare mai ieftină.

Planul privind noua fabrică din Gyor arată clar că grupul Volkswagen urmăreşte obiectivul declarat de a deveni cel mai mare producător auto la nivel mondial.

Audi are un rol esenţial în această strategie, cu obiectivul de a deveni lider mondial pe segmentul automobilelor de lux, cu vânzări de cel puţin 1,5 milioane de unităţi în 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici