Băsescu, afaceriştilor din Golf: Dacă vreţi să vedeţi România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus afaceriştilor din zona Golfului, marţi, în cadrul Forumului Consiliul de Cooperare al Golfului - România - Bucureşti: Oportunităţi de Afaceri în Europa Centrală şi de Sud, că, dacă vor dori să cunoască România, să nu meargă pe şosele, recomandându-le elicopterul.

28 afișări
Imaginea articolului Băsescu, afaceriştilor din Golf: Dacă vreţi să vedeţi România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter

Băsescu, afaceriştilor din Golf: Dacă vreţi să vedeţi România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Un domeniu poate de interes major privind la ceea ce România are - munte, mare, deal, este turismul. Avem o infrastructură de turism depăşită care trebuie modernizată şi avem un potenţial pentru dezvoltarea infrastructurii de turism excepţional. Dacă vreodată vreţi să vedeţi cu adevărat România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter. Trebuie să vă spun că sunt un om care a circulat în ţară, pe şosele, foarte mult, dar niciodată nu am descoperit România cum am descoperit-o din elicopter", a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că, de când este preşedinte, circulă des şi cu elicopterul.

"Vă pot spune că imaginile sunt extraordinare, o ţară care are munţi împăduriţi, o ţară în care, dacă mergeţi în zona centrală, veţi vedea cum curge apa minerală pe marginea drumului, pentru că nu-i valorificată, o ţară în care se poate face în mod egal turism balnear şi turism pur şi simplu. Ce-i lipseşte pentru a valorifica aceste avantaje pe care România le are, lipseşte exact infrastructura de turism şi infrastructura rutieră sau feroviară", a mai spus şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici