BLACK FRIDAY 2019. Companiile „vânează” echipamente IT la preţ redus

Aproximativ 34% dintre companii aşteaptă Black Friday pentru a cumpăra produse la preţuri reduse. Sectoarele retail şi logistică ale acestora vizează în cel mai mult echipamentele IT, potrivit unui studiu IT Genetics, remis marţi, MEDIAFAX.

317 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2019. Companiile „vânează” echipamente IT la preţ redus

BLACK FRIDAY 2019. Aproximativ 34% dintre companii aşteaptă să cumpere echipamente IT reduse de Black Friday

Aproximativ 34% dintre companiile locale obişnuiesc să comande echipamente IT în ziua de Black Friday. Cele mai multe dintre companii, 86%, îşi stabilesc din timp bugetul şi ştiu ce produse vor să cumpere cu această ocazie. La o valoare medie a comenzilor de 1.273 lei, mai mare cu 11% decât în mod normal, firmele sunt caracterizate de achiziţii strategice cu scopul de a ajusta cheltuielile pe termen mediu.

Aproximativ 65% dintre companii cumpără două produse diferite, 25% cumpără trei sau mai multe produse şi doar 5% comandă un singur produs. Cele mai multe comenzi sunt plasate între orele 09.00 şi 15.00.

În general, este preferată comanda online, în general de pe desktop, dar şi prin aplicaţia mobilă ITGStore.ro, care este din ce în ce mai folosită pentru comenzi rapide.

Interesul companiilor pentru Black Friday a crescut constant de la an la an, tendinţă reflectată în numărul tot mai mare al comenzilor. Pentru Black Friday 2019, IT Genetics estimează o creştere cu 23% a vânzărilor faţă de anul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici