BRD acordă credite preferenţiale studenţilor, pentru produse Apple

BRD şi Apcom România, unicul importator oficial Apple în România, au încheiat un parteneriat prin care banca acordă credite, în condiţii preferenţiale, studenţilor care doresc să achiziţioneze produse din oferta companiei.

66 afișări
Imaginea articolului BRD acordă credite preferenţiale studenţilor, pentru produse Apple

BRD acordă credite preferenţiale studenţilor, pentru produse Apple (imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Produsele Apple, a căror valoare cumulată trebuie să fie de cel puţin 600 de lei, pot fi achiziţionate prin intermediul "Creditului 10" de la BRD, un produs destinat studenţilor aflaţi în ultimii doi ani de studii sau la studii post-universitare, se arată într-un comunicat al băncii.

Dobânda aferentă "Creditului 10" este fixă, de 8% pe an, valoarea maximă a împrumutului se ridică la 12.000 lei. Perioada maximă de creditare este de cinci ani.

Studenţii care, o dată cu creditul, achiziţionează şi un pachet "BRD Student" beneficiază şi de o reducere de 20% la comisionul de acordare a împrumutului.

Pachetul "BRD Student" cuprinde un card ataşat contului curent, asigurare Confort, servicii gratuite de internet banking, mobile banking şi phone banking, precum şi o serie de facilităţi şi tarife preferenţiale.

Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2009.

Apcom România (Integrated Romanian Information Systems) este o companie privată fondată în anul 1994 şi face parte din grupul internaţional de companii MDS Group începând cu 1998.

BRD- Groupe Societe Generale este cea de-a doua mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor. Banca, listată la BVB, are peste 2,6 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 930 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici