Câţi români vor cumpăra croaziere pe cel mai mare vas din lume. Estimările Royal Caribbean International

Royal Caribbean International estimează câte locuri va vinde în România pentru croaziere în Mediterana efectuate cu cel mai mare vas de acest tip din lume, preţul mediu pentru o astfel de călătorie fiind de 1.700 de euro pentru două persoane.

372 afișări
Imaginea articolului Câţi români vor cumpăra croaziere pe cel mai mare vas din lume. Estimările Royal Caribbean International

Câţi români vor cumpăra croaziere pe cel mai mare vas din lume. Estimările Royal Caribbean International (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Royal Caribbean International estimează că va vinde în România minim 600 de locuri. Vasul Oasis of the Seas va naviga în Europa în toamna anului 2014, iar rezervările se pot face începând cu data de 11 aprilie.

"Chiar dacă nava are 5.400 cabine, fiind pentru prima oară în Mediterana va fi extrem de solicitată. Un pachet mediu de 7 zile, pentru două persoane, este de circa 1.700 de euro. Cel mai scump pachet - o cabină owner suite pentru trei persoane - costă 15.000 de euro. Estimăm ca în acest an vor fi vândute minimum 300 cabine duble pentru croazierele din Mediterană", a declarat într-un comunicat Nicolae Demetriade, preşedintele World Travel, care reprezintă în România Royal Caribbean International.

Vasul va naviga în Oceanul Atlantic şi pe Mediterana de Vest, iar pasagerii vor beneficia de o serie de facilităţi introduse în exclusivitate pe vas. Printre acestea o tiroliană de 25 metri care traversează vasul, un carusel lucrat manual, musical-uri gen Broadway, prima cafenea Starbucks pe mare şi un parc cu peste 12.000 de specii de arbori şi plante naturale.

Lansat în 2009, vasul Oasis of the Seas are 16 punţi şi o greutate de 225.282 tone.

Royal Caribbean International este o companie globală, având o flotă de 22 vase. Compania oferă croaziere în Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia şi America de Sud.

Demetriade estimează că pe navele de croazieră în acest an vor călători peste 17.000 pasageri români, în creştere faţă de anii anteriori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici