Ce magazine anunţă că vor tăia până la 70% din preţ după 15 ianuarie

În perioada 15 ianuarie-28 februarie 100 de agenţi economici din Capitală au anunţat că reduc şi cu 70 la sută preţurile la îmbrăcăminte, încălţămine dar şi la alte produse cu caracter sezonier, informează cotidianul Gândul.

18 afișări
Imaginea articolului Ce magazine anunţă că vor tăia până la 70% din preţ după 15 ianuarie

Ce magazine anunţă că vor tăia până la 70% din preţ după 15 ianuarie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Soldările durează 45 de zile şi se fac la produsele cu caracter sezonier. În această categorie intră articolele de îmbrăcăminte, de blănărie-pielărie, confecţiile, tricotajele, inclusiv lenjeria, ţesăturile, marochinăria, încălţămintea şi articolele sezoniere de sport-turism.

Potrivit legislaţiei perioada în care se pot face soldări este 15 ianuarie-15 aprile pentru sezonul toamnă-iarnă şi 1 august- 31 octombrie inclusiv pentru sezonul primăvară -vară. În această perioadă, comercianţii pot stabili, la alegere, o perioadă de 45 de zile în care pot afişa reduceri ale preţului de desfacere la produsele cu caracter sezonier.

Vezi ce magazine au anunţat reduceri pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici