Cererea pentru croaziere a revenit şi a depăşit nivelul de dinainte de pandemie

  • Cererea pentru croaziere a revenit, depăşind nivelul prepandemic.
  • Croazierele în Caraibe, Asia sau Emirate sunt tot mai căutate, dar Marea Mediterană rămâne în topul preferinţelor, anunţă Ziarul Financiar.
87 afișări
Imaginea articolului Cererea pentru croaziere a revenit şi a depăşit nivelul de dinainte de pandemie

Agenţia de turism Croaziere.net, specializată în vacanţe pe nave de croazieră, a avut un număr record de turişti în 2023, peste 10.000 de pasageri, depăşind numărul înregistrat în 2019.

Cererea pentru vacanţele pe nave de croazieră a revenit anul trecut, depăşind chiar nivelul prepandemic. Croazie­rele au fost unul dintre cele mai afectate tipuri de turism din cauza pandemiei. Multe dintre vase au rămas la ţărm, iar revenirea cererii pentru aceste vacanţe a fost mai lentă faţă de alte tipuri de turism. Cu toate acestea, turismul de croaziere a înre­gistrat o creştere semnifi­cativă a cererii, fiind peste nivelul din 2019, considerat reperul indus­triei turismului.

Agenţia de turism Croaziere.net, specializată în va­ca­nţe pe croaziere, a avut un număr record de turişti în 2023, peste 10.000 de pasageri, de­pă­şind numărul înregistrat în 2019.

„Această creştere semni­ficativă reflectă o revenire completă a pieţei croazierelor, dar şi o revenire încrezătoare a clienţilor în această formă de vacanţă. Pe de altă parte, totalul vânzărilor din anul 2023 a fost de peste 8 milioane de euro“, spun reprezentanţii Croaziere.net.

Piaţa croazierelor a crescut considerabil în ultimii ani, iar facilităţile de pe nave s-au dezvoltat odată cu cererea tot mai mare pentru astfel de vacanţe. Navele de croazieră pot găzdui mii de pasageri şi sunt construite să ofere pasagerilor tot ce au nevoie, ca un soi de oraşe plutitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici