Copos deschide în Poiana Braşov un boutique-hotel de patru stele

George Copos va deschide la Poiana Braşov, în decembrie, un hotel de 100 de camere, clasificat la patru stele, în urma unei investiţii estimate la circa zece milioane de euro.

206 afișări
Imaginea articolului Copos deschide în Poiana Braşov un boutique-hotel de patru stele

Copos deschide în Poiana Braşov un boutique-hotel de patru stele (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Va fi primul boutique-hotel adevărat din România. Lucrăm de patru ani la acest hotel, cu arhitecţi austrieci. Hotelul va avea spa şi piscină exterioară", a declarat Copos pentru MEDIAFAX.

Boutique-hotelurile au de obicei dimensiuni reduse şi se remarcă prin design şi o atmosferă intimă.

Copos a adăugat că unitatea va fi construită pe structura Hotelului Sportul, pe care îl deţine în Poiana Braşov şi din care va păstra doar pereţii exteriori.

Lucrările de construcţie vor începe pe 15 martie.

Copos a spus că se discută deja afilierea hotelului la un lanţ internaţional.

De asemenea, omul de afaceri a adăugat că în Poiana Braşov se dezvoltă un proiect prin care va fi reconfigurată toată zona turistică.

"Vor fi peste 60 de hectare de pârtii, un lac de acumulare de 122.000 metri cubi de apă şi două telescaune. Investiţia se va ridica la 25 milioane euro, bani care vor proveni din fonduri europene", a spus Copos, care a precizat că proiectul este realizat de arhitecţi austrieci.

În plus, Copos a spus că va investi 12 milioane euro în modernizarea hotelurilor Hilton şi Crowne Plaza, pe care le deţine în Bucureşti.

"La Hilton vom reconfigura toate spaţiile publice cu o casă de arhitectură din Londra şi vom aduce hotelul la designul din 1916. Lucrările vor începe în două săptămâni", a spus Copos.

El a menţionat că banii necesari investiţiilor vor proveni din credite bancare.

Copos a semnat, vineri, un contract prin care compania aeriană low cost Blue Air a devenit partener al echipei de fotbal Rapid. Omul de afaceri nu a dorit să dezvăluie valoarea contractului, afirmând doar că parteneriatul este valabil doar până la sfârşitul returului, cu posibilităţi de prelungire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici