Cora România va lansa oficial hipermarketul online coradrive pe 3 decembrie

Cora România va lansa oficial în data de 3 decembrie hipermarketul coradrive, prin care clienţii pot să cumpere produsele online şi le ridică ulterior din magazin.

382 afișări
Imaginea articolului Cora România va lansa oficial hipermarketul online coradrive pe 3 decembrie

Cora România va lansa oficial hipermarketul online coradrive, pe 3 decembrie

În prezent, coradrive.ro este în teste în cadrul hipermarketului cora Lujerului din Capitală.

cora a deschis în acest an un centru comercial la Constanţa, care cuprinde o galerie comercială şi un hipermarket, în urma unei investiţii de 58 milioane euro, şi un hipermarket la Ploieşti, pentru care a alocat 6,1 milioane euro.

Astfel, cora România deţine în prezent o reţea de 12 hipermarketuri, atât în centre comerciale proprii, cât şi în spaţii închiriate, dintre care patru în Bucureşti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului şi Sun Plaza) şi opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanţa şi Bacău.

Compania a lansat miercuri un site de gastronomie.

Pentru anul viitor, cora are în plan alte două proiecte, un nou hipermarket în Bucureşti, în centrul comercial Victoria City şi centrului comercial din Braşov.

cora România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,6 miliarde lei (359 milioane euro), în creştere cu 6% comparativ cu 2011, pe fondul deschiderii a două noi magazine. În schimb, profitul net al retailerului a scãzut anul trecut cu 38,5%, la 24,5 milioane lei (5.5 milioane euro).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici