DATA de la care începe repartizarea voucherelor de vacanţă. Acestea sunt în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat, luni, la Constanţa, că voucherele de vacanţa vor putea fi distribuite începând de săptămâna viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

20619 afișări
Imaginea articolului DATA de la care începe repartizarea voucherelor de vacanţă. Acestea sunt în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană

DATA de la care începe repartizarea voucherelor de vacanţă. Acestea sunt în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus, la finalul unei întâlniri de lucru cu autorităţile locale, agenţii economici şi conducerea judeţului Constanţa, că de săptămâna viitoare va începe repartizarea voucherelor de vacanţă.

„Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Ministerul Turismului, săptămâna viitoare, o să le acorde tuturor angajaţilor”, a spus Trif.

El a precizat că aceste vouchere sunt un ajutor pe care Executivul îl dă atât turiştilor români, cât şi întregului sector, în general, pentru că se pot consuma doar pe teritoriul României.

„Este un ajutor dat de către Guvernul României în mod direct turistului român şi turismului românesc. (…) Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a mai spus Trif.

Salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei, potrivit unei hotărâri de aprobare a normelelor metodologice de aplicare a OUG privind acordarea voucherelor de vacanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici