Dragnea: Încă sistemul public nu e aşezat cu trebuie. Sunt agenţii cu prea mulţi angajaţi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în şedinţa Consiliului Naţional PSD, că este nevoie de o reorganizare în ministere şi relocarea unor oameni, deoarece sunt instituţii în care se întreabă cum mai încap angajaţii.

699 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Încă sistemul public nu e aşezat cu trebuie. Sunt agenţii cu prea mulţi angajaţi

Dragnea: Încă sistemul public nu e aşezat cu trebuie. Sunt agenţii cu prea mulţi angajaţi

"Încă sistemul public nu e aşezat cu trebuie, instituţii umflate şi unele care au nevoie de personal. Pentru recalcularea dosarelor de pensii nevoie de 1500 de oameni. Ce să facem? Lăsăm sistemul aşa şi aducem dinafară? Nu cumva luăm din altă parte şi ducem unde e nevoie? Că sunt instituţii umflate, nu ştiu cum au loc. La Parlament ştiu cum că nu au loc parlamenarii, nici vorbă că au biroruri, pe holuri şi unori acces în sală", a declarat Liviu Dragnea.

"Cred că domnii şi doamnele miniştri nu se vor mai opune când se cer cele 2 lucruri importante. Descentralizarea, sfatul meu prietenesc să o luaţi în serios. Doamna premier vă aşeapttă cu proiectul.
Şi o reorganizare a ministerelor. Sunt agenţii, prea multe agenţii, prea mulţi oameni acolo", a mai spus liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici