Efectele pandemiei: În România nu se vor mai construi malluri în 2021

  • Anul viitor nu vom vedea noi malluri.
  • Pe termen lung mallurile mari se vor consolida, iar cele mici se vor închide, a declarat Carmen Ravon, Head of Retail and Land, Omnichannel Real Estate Solutions în cadrul CBRE România, citată de Ziarul Financiar
1050 afișări
Imaginea articolului Efectele pandemiei: În România nu se vor mai construi malluri în 2021

Efectele pandemiei: În România nu se vor mai construi mall-uri

Pe termen lung mallurile mari se vor consolida, iar cele mici se vor închide, a declarat  Carmen Ravon, Head of Retail and Land, Omnichannel Real Estate Solutions în cadrul CBRE România, citată de Ziarul Financiar 

Dacă până acum în prim-plan erau marii dezvoltatori, acum cele mai ambiţioase planuri le au belgienii de la Mitiska şi polonezii de la Scallier. Retailul va trece printr-o perioadă de transformări în următorii ani, pe măsură ce mallurile dominante îşi vor consolida în continuare poziţia pe piaţă, însă cele mici vor avea probleme tot mai mari.

„Pe termen lung estimăm să vedem şi închideri de malluri. Tendinţa este ca cele dominante să devină şi mai mari, să se transforme în centre regionale, iar acestea să fie completate în piaţă de parcurile de retail sau de magazinele de proximitate“, a spus Carmen Ravon.

De partea cealaltă, malluri noi nu vor exista pe piaţa lo­cală anul viitor, în condiţiile în care mulţi dezvoltatori amână lansarea unor noi construcţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cbre,
construcţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici