Expressoft Technology a fuzionat cu T&C NET

328 afișări
Imaginea articolului Expressoft Technology a fuzionat cu T&C NET

Sursa Foto - Expressoft Technology / T&C NET

Bucureşti, 22 noiembrie 2022. Expressoft Technology şi T&C NET, doi dintre cei mai importanţi şi experimentaţi furnizori de soluţii software pentru industria Ospitalităţii, au fuzionat sub denumirea de Expressoft Technology. Anterior fuzionării, acţionarii Expressoft Technology împreună cu un nou investitor, au achiziţionat un pachet minoritar din T&C NET.

Noua companie rezultată în urma fuziunii, cu capital integral românesc, estimează o cifră de afaceri de peste 12 milioane ron pentru anul 2022. Cu o echipă de aproximativ 40 de persoane şi o experienţă medie de 16 ani în dezvoltarea, vânzarea şi mentenanţa de soluţii software dedicate ospitalităţii, noua companie Expressoft Technology îşi propune să accelereze planurile de dezvoltare locală şi regională.

Cu peste două decenii de experienţă, compania Expressoft Technology este lider pe piaţa dezvoltării soluţiilor software pentru HoReCa, implementând peste 15.000 licenţe software atât în România cât şi în Dubai.

De asemenea, T&C NET este unul din principalii şi cei mai activi furnizori de soluţii software şi echipamente pentru industria ospitalităţii din România, cu peste 30 de ani de prezenţă pe piaţă şi peste 400 de clienţi hoteluri şi restaurante.

“Fuziunea celor două companii vine în mod natural, după un parteneriat strategic de peste 18 ani, şi s-a materializat pe fondul unei viziuni comune şi anume aceea de a face ospitalitatea uşoară, prin intermediul tehnologiei. Noua entitate va continua să investească în dezvoltarea de tehnologie şi servicii de calitate superioară pentru industria ospitalităţii, având planuri şi obiective de business foarte ambiţioase.”, a declarat Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology.

Prin fuziunea celor două companii, Expressoft Technology îşi propune să aducă plus valoare afacerilor din sectorul ospitalităţii prin automatizare, inovaţie, produse şi servicii de înaltă calitate, oferind soluţii software complete pentru industria ospitalităţii.

“Expressoft Technology, noua companie rezultată în urma fuziunii, va oferi partenerilor o suită completă de produse IT şi servicii integrate pentru domeniul HoReCa. Din punct de vedere operaţional cele două companii sunt pregătite să treacă la pasul următor, şi anume cel al implementării fuziunii, pe care îl dorim finalizat în cel mai scurt timp pentru a ne putea concentra toate eforturile în direcţia dezvoltării Expressoft Technology nu doar la nivel naţional, ci şi pe alte pieţe europene.” a declarat Corneliu Cătălin, Business Development Manager T&C NET.

În anul 2021, prin intermediul ecosistemelor software Expressoft şi T&C NET, au fost procesate peste 15 milioane de tranzacţii cu o valoare totală de peste 2,5 miliarde ron (500 de milioane euro), în peste 1.000 de locaţii, hoteluri, restaurante, magazine, cafenele, cofetării, parcuri de distracţii, saloane de înfrumuseţare şi centre SPA.

"Finalizarea acestei fuziuni reprezintă un pas important pentru consolidarea Expressoft Technology în linie cu strategia noastră comună de creştere accelerată. Obiectivul nostru este de a oferi clienţilor noştri existenţi şi viitori soluţii complete, de calitate superioară, şi servicii îmbunătăţite pe toate planurile.", a declarat Andrei Verboncu, Managing Director T&C NET.

Expressoft Technology va continua să investească în dezvoltarea tehnologiei, a angajaţilor şi a proceselor astfel încât să susţină în continuare, pe termen lung, dezvoltarea afacerile partenerilor săi. În urma fuziunii celor două companii, Expressoft Technology estimează o cifră de afaceri de peste 15 milioane ron (3 milioane euro) pentru anul 2023 şi o creştere a numărului de clienţi cu peste 20%.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici