Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria va lucra în trei schimburi, pentru a creşte producţia

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra începând din luna mai în trei schimburi, Daimler majorând producţia de autoturisme pentru a ţine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compactă, a anunţat grupul german, potrivit Bloomberg.

424 afișări
Imaginea articolului Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria va lucra în trei schimburi, pentru a creşte producţia

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria va lucra în trei schimburi, pentru a creşte producţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fabrica produce modelele Clasa B şi CLA şi a început anul trecut să lucreze sâmbăta pentru a creşte producţia.

"Producţia noastră a ţinut pasul cu greu cu evoluţia dinamică a vânzărilor de autoturisme compacte. Această decizie ne permite să servim clienţii din întreaga lume mai bine şi într-un timp mai scurt", a declarat într-un comunicat al Daimler directorul general al grupului, Dieter Zetsche.

În luna octombrie a anului 2012, Mercedes a introdus al treilea schimb de lucru la fabrica din Rastatt, Germania, unde sunt prodse modelele Clasa A, GLA şi Clasa B.

Începând de anul trecut, producătorul finlandez Valmet Automotive asamblează modelul Clasa A pentru Mercedes, în baza unui contract care se va derula până în anul 2016 şi presupune livrarea a peste 100.000 unităţi pe an.

Daimler avea la sfârşitul anului trecut aproximativ 3.400 de angajaţi la Kecskemet. Un purtător de cuvânt al companiei a afirmat că fabrica din Ungaria va face angajări pentru a acoperi cel de-al treilea schimb. Unitatea a produs anul trecut 109.000 de automobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici