Forza Rossa a primit cinci comenzi pentru Lotus, la o săptamână de la lansarea showroom-ului mărcii

Reprezentantul Lotus în România, Forza Rossa, a primt cinci comenzi pentru modelele Exige şi Evora, la o săptămână de la lansarea primului showroom dedicat mărcii britanice în România, potrivit unui comunicat al importatorului.

61 afișări
Imaginea articolului Forza Rossa a primit cinci comenzi pentru Lotus, la o săptamână de la lansarea showroom-ului mărcii

Forza Rossa a primit cinci comenzi pentru Lotus, la o săptamână de la lansarea showroom-ului mărcii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova, în ultimile trei ţări urmând să deschidă câte un showroom până la finele anului viitor.

La inaugurarea showroom-ului Lotus din apropierea Aeroportului Otopeni, la sfârşitul lunii februarie, Ion Bazac, acţionar şi preşedintele CA al importatorului, a declarat că estimează că va vinde cel puţin 24 de unităţi până la sfârşitul anului.

"Estimăm că anul acesta cadenţa de livrări Lotus va fi de cel puţin două unităţi pe lună. Avem la vânzare trei modele care suntem siguri că ne vor asigura acest ritm de vânzări", a spus Bazac.

În prezent, importatorul are în stoc trei modele - Elise, Exige şi Evora - au preţuri cuprinse între 40.000 şi 80.000 euro. De asemenea, constructorul britanic a prezentat în această săptămână, la Salonul Auto de la Geneva, trei noi versiuni - Evora Enduro GT, Elise Club Racer şi Evora by Mansory -, maşini care pot fi comandate şi în România.

Forza Rossa operează şi ca unic importator Ferrari pe piaţa românească, Bulgaria şi Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici