Galaxy Fold, telefonul pliabil pe care Samsung îl va lansa împreună cu Galaxy S10

Doar câteva ore ne separă de evenimentul de lansare Galaxy S10, unde sunt aşteptate cel puţin trei smartphone-uri din noua gamă de dispozitive, cât şi un smartphone pliabil, potrivit Go4it.

3482 afișări
Imaginea articolului Galaxy Fold, telefonul pliabil pe care Samsung îl va lansa împreună cu Galaxy S10

Galaxy Fold, telefonul pliabil pe care Samsung îl va lansa împreună cu Galaxy S10

Samsung nu a confirmat în mod oficial detalii despre telefonul său cu ecran Infninity-Flex, însă campania de teasing din ultima perioadă şi mesajul „The Future Unfolded” (viitorul desfăcut) sugerează că vom primi cel puţin o privire mai detaliată asupra telefonului, spre diferenţă de momentul scurt de anul trecut, când acesta a fost prezentat fugitiv.

CITEŞTE ŞI: Lansarea Samsung Galaxy S10 are loc astăzi. Cât costă şi ce noutăţi aduce noul smartphone

Noi imagini cu telefonul Samsung pliabil au apărut online, cât şi detalii despre numele său oficial. Conform contului de Twitter operat de Evan Blass, @evleaks, acesta se va numi simplu Galaxy Fold. Acest nume a mai fost zvonit în trecut, deci nu avem parte de o supriză foarte mare din acest punct de vedere.

Din noile imagini putem însă extrage câteva informaţii noi, dacă se dovedeşte că acesta va fi cu adevărat design-ul final al telefonului. În primul rând, ecranul pliabil Infinity-Flex nu pare a fi „complet”, ci decupat într-o parte. Colţul din stânga-sus lipseşte complet, aici fiind poziţionat un sistem dual-camera, în ceea ce pare a fi un soi de „notch”. Am mai văzut un notch asemănător în trecut în cazul unui Galaxy S10 prototip, care avea colţul din dreapta sus decupat. Acesta s-a dovedit a fi un simplu test pentru interfaţa One UI, versiunea finală fiind echipată cu ecran perforat Infinity-O.

Astfel, Galaxy Fold, ar putea fi atât primul telefon cu ecran pliabil Infinity-Flex, cât şi primul telefon pliabil cu ecran perforat la interior.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici