Gerard Depardieu va produce vodcă bio în Rusia

Actorul francez Gérard Depardieu, care a primit cetăţenia rusă în urmă cu un an şi jumătate, se va lansa în producţia de votcă bio, a anunţat artistul pentru agenţia de presă Itar-Tass, la două săptămâni după ce a dezvăluit că doreşte să îşi deschidă şi un restaurant în Rusia.

542 afișări
Imaginea articolului Gerard Depardieu va produce vodcă bio în Rusia

Gerard Depardieu va produce vodcă bio în Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aceasta va fi prima mea tentativă în domeniul băuturilor puternic alcoolizate şi sper că totul va merge bine", a declarat actorul.

"Acestea fiind zise, mi-ar plăcea ca tot mai multe persoane să prefere vinul în locul tăriilor. Votca bio va fi o băutură de sărbătoare!", a adăugat Gérard Depardieu.

Actorul, care deţine deja mai multe podgorii în Franţa, spune că votca pe care o va lansa va fi produsă cu apă de izvor de munte şi din produse care respectă mediul înconjurător.

La începutul lunii iulie, starul francez a anunţat că îşi va deschide în octombrie propriul restaurant la Moscova, "Gérard", care va propune clienţilor preparate franţuzeşti şi ruseşti.

Gérard Depardieu, în vârstă de 65 de ani, intenţionează să îşi deschidă un restaurant şi în centrul istoric din Saransk, capitala Mordoviei, o republică din Federaţia Rusă, unde este înregistrat ca antreprenor.

Actorul francez a obţinut cetăţenia rusă la începutul anului 2013, după ce s-a aflat în centrul unei polemici uriaşe, cauzată de decizia sa de a părăsi Franţa, în semn de protest faţă de un proiect al preşedintelui francez François Hollande ce viza taxarea cu 75% a marilor averi din ţara lui natală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici