GM va restitui banii clienţilor nemulţumiţi de autovehiculele produse de grup

Grupul auto american General Motors (GM) va lansa, luni, o campanie de atragere a clienţilor, care presupune restituirea preţului de achiziţie în situaţia în care clientul se declară nemulţumit de autovehicul în termen de 60 de zile de la cumpărare, potrivit cotidianului New York Times.

19 afișări
Imaginea articolului GM va restitui banii clienţilor nemulţumiţi de autovehiculele produse de grup

GM va restitui banii clienţilor nemulţumiţi de autovehiculele produse de grup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prima campanie importantă de marketing după ieşirea grupului american din faliment îl are în centru pe preşedintele grupului, Edward E. Whitacre Jr, şi prevede returnarea banilor plătiţi pentru orice maşină produsă de GM.

"Oamenilor le va plăcea această garanţie. Riscăm destul de mult, dar cred că este necesar", a spus el.

Alţi producători auto, precum Hyundai, au oferit clienţilor din Statele Unite posibilitatea de a returna maşina cumpărată dacă îşi pierd slujba.

Guvernul american controlează 61% din titlurile GM, în urma încheierii procedurilor de faliment la 10 iulie, ceilalţi acţionari fiind trustul pentru ajutorarea pensionarilor de pe lângă uniunea sindicală United Auto Workers, guvernul din Canada şi guvernul local din statul Ontario, care găzduieşte principalele uzine ale GM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici