Grapini: Mă voi lupta cu cei incorecţi cât voi fi lăsată. Dacă nu, mă retrag la Timişoara

Ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, a declarat marţi, într-o conferinţă, că se va lupta "cu cei incorecţi", atât cât va putea şi cât va fi lăsată, şi că în caz contrar se va retrage la Timişoara.

541 afișări
Imaginea articolului Grapini: Mă voi lupta cu cei incorecţi cât voi fi lăsată. Dacă nu, mă retrag la Timişoara

Grapini: Mă voi lupta cu cei incorecţi cât voi fi lăsată. Dacă nu, mă retrag la Timişoara (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"Totdeauna voi fi prietena - şi am uşa deschisă pentru cei corecţi - şi mă voi lupta cu cei care sunt incorecţi. Atât cât pot eu şi cât voi fi lăsată. Dacă nu, mă retrag la Timişoara", a spus ea.

Grapini a vorbit şi despre mesaje primite de la companii, care acuză Garda Financiară de comportament abuziv.

"Chiar aseară am primit un mesaj de la la companii, ce se întâmplă cu verificarea de la Garda Financiară. Garda Financiară s-a supărat că o firmă a pârât şi se duce în control în fiecare săptămână peste cel care a reclamat. Acest comportament trebuie să dispară de la funcţionarii publici", a spus ministrul.

Grapini a mai spus că de fiecare dată când va afla că un funcţionar public nu îşi face treaba o va spune public până la schimbarea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici