Guvernul aprobă BUGETUL şi DESCENTRALIZAREA pe 14 noiembrie. Angajarea răspunderii, pe 19 noiembrie

Guvernul va aproba joi, 14 noiembrie, proiectul de buget pentru anul viitor şi proiectul de lege privind descentralizarea, urmând ca, foarte probabil pe 19 noiembrie, Executivul să îşi angajaze în Parlament răspunderea pentru descentralizare, a anunţat, miercuri, premierul Victor Ponta.

640 afișări
Imaginea articolului Guvernul aprobă BUGETUL şi DESCENTRALIZAREA pe 14 noiembrie. Angajarea răspunderii, pe 19 noiembrie

Guvernul aprobă BUGETUL şi DESCENTRALIZAREA pe 14 noiembrie. Angajarea răspunderii, pe 19 noiembrie (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

El a precizat că, peste o săptămână, la 13 noiembrie, va avea, dimineaţa, întâlniri cu toţi miniştrii pentru finalizarea proiectului de buget pentru 2014, iar după-amiaza va finaliza cu aceştia discuţiile asupra proiectului descentralizării.

Premierul a adăugat că după adoptarea, pe 14 noiembrie, a celor două proiecte şi trimiterea documentelor la Parlament, angajarea răspunderii Guvernului asupra proiectului descentralizării va avea loc probabil săptămâna următoare, pe 19 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici