Guvernul interzice ministerelor să încheie contracte de publicitate, doar Boc poate acorda derogări

Guvernul a decis ca ministerele să nu mai încheie contracte de publicitate pentru un interval de şase luni, din cauza fondurilor limitate, orice derogare de la această interdicţie fiind valabilă doar cu avizul personal al premierului Emil Boc, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

57 afișări
Imaginea articolului Guvernul interzice ministerelor să încheie contracte de publicitate, doar Boc poate acorda derogări

Guvernul interzice ministerelor să încheie contracte de publicitate, doar Boc poate acorda derogări (Imagine: Mediafax Foto)

Interdicţia a fost introdusă printr-un memorandum avizat în şedinţa de miercuri a Executivului.

Surse oficiale au declarat agenţiei MEDIAFAX, la sfârşitul lunii ianuarie, că premierul Emil Boc va interzice ministerelor să mai încheie contracte de publicitate în următoarele şase luni, invocând resursele bugetare limitate, exceptate fiind doar proiectele care nu pot fi derulate în lipsa unei campanii minime de promovare.

Şeful Guvernului a anunţa atunci, după o discuţie cu sindicatele şi patronatele, că a cerut comitetului guvernamental pentru raţionalizarea cheltuielilor publice să identifice la toate ministerele soluţii de diminuare a anumitor categorii de cheltuieli, precum cele pentru publicitate, pentru a obţine economii care să fie direcţionate către programe de formare profesională şi investiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici