Guvernul va desfiinţa autorităţile de management din ministere

Guvernul a decis desfiinţarea majorităţii autorităţilor de management, pentru viitorul exerciţiu bugetar european 2014-2020, Ministerul Fondurilor Europene urmând să rămână autoritatea de management pentru programele operaţionale, cu excepţia fondurilor pentru agricultură şi dezvoltare regională.

1702 afișări
Imaginea articolului Guvernul va desfiinţa autorităţile de management din ministere

Guvernul va desfiinţa autorităţile de management din ministere (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto Arhiva)

Decizia a fost adoptată printr-un memorandum aprobat în şedinţa de miercuri a Executivului.

Potrivit ministrului Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, singurele ministere în care vor mai rămâne autorităţi de management vor fi Ministerul Agriculturii şi Ministerul Dezvoltării Regionale, în acest ultim caz pentru un an-maximum doi ani.

Dragnea a arătat că, în urma înfiinţării regiunilor, atribuţiile autorităţii de management pentru Programul Operaţional Regional (POR) vor fi transferate gradual acestor noi unităţi administrative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici