H&M se extinde în România. Unde va deschide următorul magazin

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M va deschide un magazin în Maritimo Shopping Center din Constanţa, deţinut de grupul austriac Immofinanz, care va fi deschis în toamna acestui an.

742 afișări
Imaginea articolului H&M se extinde în România. Unde va deschide următorul magazin

H&M se extinde în România. Unde va deschide următorul magazin

Contractul de închiriere semnat cu H&M vizează o suprafaţă de peste 1.800 metri pătraţi din cei peste 50.000 metri pătraţi pe care îi are centrul comercial, se arată într-un comunicat al Immofinanz.

Maritimo Shopping Center include, printre altele, un hypermarket Auchan, mărcile de îmbrăcăminte ale grupului Inditex, magazine C&A, New Yorker, Deichmann, Domo, Flanco, Humanic, Takko sau Zoomania.

Până în prezent au fost negociate contracte de închiriere pentru mai mult de 85% din suprafaţa totală destinată retailului, potrivit sursei citate.

Maritimo Shopping Center se află în construcţie din 2007, iar finalizarea a fost prevăzută iniţial pentru 2009. Immofinanz a preluat în 2010 integral mallul de la compania TriGranit, cu care a semnat încă din 2007 un contract de achiziţie pentru această unitate.

Immofinanz este una dintre cele mai mari cinci companii de imobiliare listate din Europa, cu un portofoliu de 1.600 proprietăţi cu o valoare de piaţă de 8,5 miliarde de euro. În România, grupul deţine proprietăţi evaluate la circa un miliard de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici