Hoyo a început producţia de tractoare la Râşnov

Compania chineză Hoyo a început producţia de tractoare la uzina din Râşnov, iar prima serie de vehicule va fi finalizată la mijlocul lunii iulie, odată cu terminarea lucrărilor la secţa de montaj a fabricii, a declarat pentru MEDIAFAX directorul executiv al constructorului, Denisa Vasilescu.

848 afișări
Imaginea articolului Hoyo a început producţia de tractoare la Râşnov

Hoyo a început producţia de tractoare la Râşnov

Producţia de tractoare a fost amânată în mai multe rânduri, din luna decembrie 2009, din cauza unor întârzieri la lucrările de la secţia de montaj.

Reprezentanţii companiei au precizat că la uzina din Râşnov, care a fost inaugurată în luna septembrie 2009, se vor produce anual peste 20.000 de tractoare.

Hoyo Agricultural Machinery Equipment va produce opt tipuri de tractoare cu capacităţi cuprinse între 25 şi 120 de cai putere şi preţuri pornind de la 6.500 de euro.

Uzina de la Râşnov este controlată de firma chineză Hoyo - SHK Modern, parte a grupului Shantuo Agricultural Machinery Equipment, cu o participaţie de 80%, restul acţiunilor fiind deţinute de firma românească Goldex Industry. Denisa Vasilescu deţine integral firma Goldex Industry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici