Video Incendiu de proporţii la o fermă de animale. Grajdul a ars în totalitate | FOTO, VIDEO

O fermă din judeţul Giurgiu a fost cuprinsă de flăcări, iar în urma incendiului, grajdul de animale a ars în totalitate, informează ISU. Muncitorii s-au autoevacuat, iar cele 20 de vaci din grajd au fost scoase de proprietari.

573 afișări

Un incendiu la ferma Cocoşul Roşu din judeţul Giurgiu (localitatea Ghionea) s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Grajdul de animale, cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, a ars în totalitate, informează ISU Giurgiu.

La sosirea echipajelor arderea era generalizată la grajd şi se propagase la o construcţie cu regim de înălţime P+E unde erau cazaţi muncitorii. Toţi s-au autoevacuat pana la sosirea echipajelor de pompieri.

În grajd erau 20 de vaci, care au fost evacuate de către proprietari.

Potrivit ISU, au ars cca 150 de baloţi şi diverse materiale lemnoase şi mase plastice

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, mai arată sursa citată.

Taguri:
incendiu,
fermă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici