Începe a doua ediţie a programului „Catalizator-un program pentru antreprenori cu idei mari”

Raiffeisen Bank lansează o nouă ediţie a programului „Catalizator-un program pentru antreprenori cu idei mari”, destinat persoanelor de decizie din companiile medii din România şi gândit să-i susţină pe aceştia în extinderea şi administrarea mai eficientă a afacerilor lor.

137 afișări
Imaginea articolului Începe a doua ediţie a programului  „Catalizator-un program pentru antreprenori cu idei mari”

Începe a doua ediţie a programului „Catalizator-un program pentru antreprenori cu idei mari”

„Catalizator” ediţia a II-a se derulează pe parcursul a patru luni şi beneficiază de contribuţia unor specialişti reputaţi. Prima ediţie s-a desfăşurat la începutul anului 2017 cu antreprenorii din Piteşti, Timişoara şi Cluj, după ce în fază pilot au participat antreprenorii din Braşov. În această nouă ediţie, „Catalizator” va ajunge în Bucureşti, Constanţa şi Iaşi, pentru o acoperire cât mai echilibrată a nevoilor antreprenorilor din toate zonele geografice ale ţării, se arată într-un comunicat al băncii.

Programul este structurat în sesiuni cu caracter aplicativ, practic şi abordează teme importante pentru antreprenorii care au ajuns la o anumită maturitate a afacerii. La aceste sesiuni sunt invitaţi antreprenori de succes şi executivi ai băncii, care împărtăşesc împreună cu audienţa, premisele reuşitei în companiile pe care le conduc.

Principalele teme abordate sunt:

-construirea strategiei de afaceri şi a unei culturi organizaţionale de succes;

-crearea şi promovarea unei imagini de brand;

-comunicarea eficientă prin canale de social media;

-managementul financiar;

-dezvoltarea afacerii şi creşterea vânzărilor;

-construirea unei echipe şi managementul oamenilor;

Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, „Catalizator” îşi propune să faciliteze crearea unei comunităţi de afaceri sănătoase, în care participanţii la viaţă economică să împărtăşească nu doar idei, ci şi oportunităţi de afaceri şi să consolideze relaţii valoroase de business.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici