Koton a extins magazinul din Bucureşti Mall şi îl redeschide mâine, după investiţii de 500.000 euro

Koton redeschide vineri magazinul din Bucureşti Mall, pe care l-a extins la o suprafaţă de 1.640 metri pătraţi şi în care a investit peste 500.000 de euro, fiind cea mai mare unitate din România a retailerului turc de modă, a anunţat centrul comercial.

1937 afișări
Imaginea articolului Koton a extins magazinul din Bucureşti Mall şi îl redeschide mâine, după investiţii de 500.000 euro

Koton a extins magazinul din Bucureşti Mall şi îl redeschide mâine, după investiţii de 500.000 euro

Unitatea s-a mutat la parterul mall-ului şi a fost extinsă, iar potrivit directorului general al Koton România, Burak Akbulat, retailerul intenţionează să-şi majoreze cifra de afaceri pe metru pătrat cu 37% şi cifra de afaceri lunară medie de 3,2 ori.

Magazinul din Bucureşti Mall este şi primul deschis de Koton în România în anul 2007.

Retailerul turc va deschide în primăvara acestui an şi două magazine totalizând 3.000 de metri pătraţi în Iaşi şi Timişoara. La Iaşi, Koton va ocupa o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi, iar la Timişoara, retailerul va deschide un magazin de 1.200 metri pătraţi.

Brandul intră în premieră pe cele două pieţe, în prezent operând magazine în Bucureşti şi Ploieşti.

Koton a fost înfiinţat în anul 1988, în Istanbul, şi are în prezent 4.600 de angajaţi şi 377 de magazine, în 25 de ţări.

Bucureşti Mall este deţinut de grupul turc Anchor, care mai are în România centrul comercial Plaza România, clădirea de birouri Anchor Plaza şi complexul de locuinţe Incity Residence.

Grupul a investit din 1997, de când a intrat în România, 350 de milioane de euro. Compania este parte a grupului Fiba Holding, fondat în anul 1987 de omul de afaceri turc Husnu Ozyegin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici