Nou proiect eolian. Investiţie de peste 70 de milioane de euro în Dobrogea

WEP Technology Investment este cea mai nouă companie de proiect care a primit un aviz tehnic de racordare la reţea pentru un parc eolian de 48 MW, în comuna Pecineaga din judeţul Constanţa, relatează ZF.

825 afișări
Imaginea articolului Nou proiect eolian. Investiţie de peste 70 de milioane de euro în Dobrogea

Nou proiect eolian în Dobrogea

Avizul a fost acordat de E-Distribuţie Dobrogea, companie care face parte din grupul Enel România şi care gestionează reţeaua de distribuţie a energiei din sud-estul României.

Dacă se va realiza, investiţia în acest parc eolian s-ar ridica la circa 70 de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF. Datele publice arată că unul dintre acţionarii companiei WEP Technology Investment este un investitor de origine austriacă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici