Noul Opel Astra, disponibil în România din noiembrie

Noua generaţie a modelului Opel Astra va fi disponibilă în România din a doua parte a lunii noiembrie, la un preţ de pornire de 14.250 euro, inclusiv TVA, şi va fi comercializată în paralel cu vechiul model.

147 afișări
Imaginea articolului Noul Opel Astra, disponibil în România din noiembrie

Noul Opel Astra, disponibil în România din noiembrie

"Comenzile vor fi preluate din a doua parte a lunii noiembrie, iar din decembrie va ajunge în showroom-uri", au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, oficialii Motors South-East Europe (GMSEE), cu ocazia unui eveniment de prezentare a maşinii organizat la Frankfurt.

Iniţial, GMSEE a anunţat ca noul Opel Astra va fi lansat în România la începutul anului viitor.

Noul Opel Astra va fi disponibil în varianta de caroserie hatchback, cu patru versiuni de echipare, Essentia, Enjoy, Sport şi Cosmo.

Modelul este al zecelea din clasa compactă a Opel lansat de-a lungul timpului.

Maşina va fi comercializată în patru motorizări pe benzină şi patru diesel. Propulsorul de bază pe benzină are 1,4 litri şi dezvoltă 100 Cai Putere (CP). Celelalte motorizări pe benzină sunt de 1,6 litri (115 CP), de 1,4 litri turbo (140 CP) şi de 1,6 litri turbo (180 CP).

Motorizarea diesel de bază este de 1,3 litri şi are 95 CP. Un motor de 1,7 litri este disponibil în două variante de putere, de 110 CP, respectiv 125 CP, iar cel mai puternic propulsor diesel, de 2 litri, dezvoltă 160 CP.

Actualul Opel Astra nu va ieşi din producţie, ci va fi păstrat în ofertă alături de noul model.

Actuala generaţie a Opel Astra a fost de asemenea produsă în paralel cu modelul pe care l-a înlocuit, denumit Astra Classic II. Acest automobil a ieşit din producţie în luna septembrie, după mai mult de zece ani de fabricaţie fără modificări majore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici