O mare companie auto din Japonia anunţă că va lansa 30 de modele noi în următorii trei ani

  • Compania japoneză Nissan va lansa 30 de modele noi până în 2027.
  • Anunţul a fost făcut luni.
  • Japonezii îşi propun să crească volumul vânzărilor globale cu aproximativ un milion de vehicule.
1829 afișări
Imaginea articolului O mare companie auto din Japonia anunţă că va lansa 30 de modele noi în următorii trei ani

O mare companie auto din Japonia anunţă că va lansa 30 de modele noi în următorii trei ani

Al treilea producător de automobile din Japonia la criteriul vânzări a anunţat că va viza o marjă de profit operaţional de peste 6% până în martie 2027 şi randamente totale pentru acţionari de peste 30%, potrivit Reuters. Nissan se aşteaptă ca maşinile cu motor cu combustie internă să reprezinte 60% din vânzări.

În plus, producătorul auto japonez îşi propune ca vehiculele electrice, care includ hibrizi, să reprezinte 60% din vânzările globale până la sfârşitul deceniului, în creştere faţă de obiectivul de 55% lansat în februarie 2023.

Din cele 30 de modele noi, 16 ar fi electrice, inclusiv opt vehicule alimentate cu baterii şi patru hibride plug-in, se arată într-un comunicat. În SUA şi Canada, Nissan îşi propune să lanseze şapte modele noi şi să reînnoiască 78% din gama sa de vehicule de pasageri.

Totodată, producătorul auto intenţionează să lanseze pe piaţa chineză opt vehicule cu energie nouă. Nissan mai anunţă că va explora noi parteneriate în SUA şi Japonia şi că va continua alianţa cu Renault şi Mitsubishi Motors.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nissan,
modele,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici