O parte semnificativă din populaţia României încă trăieşte în foamete. Ne trebuie 30 de ani să ne facem bine

  • Aproximativ 1 milion de români încă trăiesc în foamete.
  • În ultimii 20 de ani au scăpat de foamete circa 700.000 de oameni în România.
  • La viteza actuală, ne trebuie 30 de ani pentru eradicarea fenomenului
967 afișări
Imaginea articolului O parte semnificativă din populaţia României încă trăieşte în foamete. Ne trebuie 30 de ani să ne facem bine

5% din populaţia României încă trăieşte în foamete. Ne trebuie 30 de ani să ne facem bine

România, ca în Jocurile Foamei. Deşi ne-am dezvoltat economic ceva-ceva în ultimii 30 de ani, 1 milion de români încă se culcă seara flămânzi.

Cu o suprafaţă agricolă de 13 milioane de hectare, România încă are 5% din populaţie care trăieşte în foamete. Asta înseamnă aproximativ 1 milion de români!

INACO, ONG-ul care a făcut studiul, spune că, în ultimii douăzeci de ani, 700.000 de români au ieşit din foamete. La viteza actuală de eradicare, ne facem bine, eventual, în 30 de ani, nu mai repede.

Asta în timp ce ţăranii nu vor mai avea voie să crească porci pe propriul teren dacă animalele sunt lăsate în afara grajdurilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici