O reţea de supermaketuri a instalat case de marcat self-checkout în 80 de magazine şi va ajunge la 100

  • Retailerul olandezo-belgian Mega Image a instalat case de marcat de tip self-checkout în 80 de magazine
  • Mai mulţi dintre ju­că­torii din comerţul mo­dern au introdus în ulti­mii ani case de mar­cat de tip self-checkout după mo­delul din Occident.
  • Pla­nul de extindere con­ti­nuă, iar până la finalul anului aces­tea vor fi pre­zente în pes­te 100 de super­mar­ke­turi
1512 afișări
Imaginea articolului O reţea de supermaketuri a instalat case de marcat self-checkout în 80 de magazine şi va ajunge la 100

Retailerul olandezo-belgian Mega Image a instalat case de marcat de tip self-checkout – unde clienţii îşi scanează singuri produsele şi apoi plătesc - în 80 de magazine, adică circa 10% din toată reţeaua.

„Proiectul de case self-scan a fost de­marat anul trecut, iar în contextul ge­ne­rat de pandemie a fost accelerat, ca­sele de marcat de tip self-checkout fi­ind acum dispo­ni­bile şi active în peste 80 de maga­zine. Pla­nul de extindere con­ti­nuă, iar până la finalul anului aces­tea vor fi pre­zente în pes­te 100 de super­mar­ke­turi“, spun reprezen­tan­ţii Mega Image.

Mai mulţi dintre ju­că­torii din comerţul mo­dern au introdus în ulti­mii ani case de mar­cat de tip self-checkout după mo­delul din Occident. Mega Image este unul dintre ei. Compania este pre­zentă pe piaţa locală cu supermarketuri şi magazine de proximitate, fiind unul dintre cei mai extinşi jucători din comerţul local cu peste 800 de unităţi la nivel naţional.

„Casele self-scan au fost foarte bine pri­mite, ceea ce confirmă faptul că există deschidere din partea românilor pentru inovaţii tehnologice de acest tip. De asemenea, pentru a se familiariza cu procesul, compania a alocat personal în fiecare unitate în care sunt disponibile casele de marcat, pentru a fi alături de clienţi şi pentru a-i asista pe parcursul utilizării aces­to­ra“, adaugă reprezen­tan­ţii companiei, conform Ziarul Financiar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici