Peste 500.000 de vizitatori şi 4.500 de expozanţi în 2013 la Romexpo

Peste 500.000 de persoane au vizitat în acest an complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti, unde au fost organizate 58 de târguri, 390 de conferinţe, seminarii şi congrese şi cinci concerte.

103 afișări
Imaginea articolului Peste 500.000 de vizitatori şi 4.500 de expozanţi în 2013 la Romexpo

Peste 500.000 de vizitatori şi 4.500 de expozanţi în 2013 la Romexpo (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Pe tot parcursul acestui an, la Romexpo au avut loc 40 de târguri şi expoziţii proprii, 18 târguri şi evenimente organizate de către parteneri, 390 de seminarii, conferinţe, workshop-uri şi congrese, trei evenimente pentru publicul larg, cinci concerte şi un festival de muzică, se arată într-un comunicat al Romexpo transmis vineri MEDIAFAX.

La târgurile şi expoziţiile organizate au participat, printre altele, firme de turism, construcţii, amenajări interioare, industrie, mobilier, echipament militar, cosmetice şi modă, agricultură, industria alimentară şi medicină. Astfel, la evenimentele organizate au participat aproximativ 4.500 de companii.

Totodată, peste 500.000 de vizitatori au trecut pragul complexului, iar cifra de afaceri a Romexpo a ajuns la 11 milioane de euro, faţă de aproape zece milioane de euro anul trecut.

Centrul Expoziţional a găzduit evenimente precum Cirque du Soleil Allegria sau concerte susţinute de Hurts, Sting, Jose Carreras, Andrea Bocelli sau festivalul Rock The City.

Complexul expoziţional Romexpo are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici